10,00 zł
Cena regularna:
12,00 zł
9,90 zł
Cena regularna:
11,00 zł
14,20 zł
Cena regularna:
15,00 zł
9,20 zł
Cena regularna:
10,28 zł
7,36 zł
Cena regularna:
8,00 zł
9,20 zł
Cena regularna:
10,00 zł
8,28 zł
Cena regularna:
9,00 zł
10,33 zł
Cena regularna:
11,23 zł
9,20 zł
Cena regularna:
10,00 zł
8,28 zł
Cena regularna:
9,00 zł
nr konta do wpłat :
ING Bank Śląski
38 1050 1168 1000 0097 3756 2422
w tytule wpisz : numer zamówienia+ imię i nazwisko
W zależności od wartości zamówienia, wybranej formy dostawy i własnych preferencji, możesz wybrać jeden z następujących sposobów płatności:
- Przelew tradycyjny - wpłaty należy dokonać na wskazany numer rachunku bankowego, który przekażemy Ci w wiadomości email potwierdzającej przyjęcie zamówienia. Przelew możesz zrealizować przez Internet, na poczcie lub w banku. Po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie, rozpoczniemy realizację zamówienia.
- Pobranie - płacisz gotówką przy odbiorze towaru (kurierowi, listonoszowi lub w oddziale Poczty Polskiej - w zależności od metody dostawy). Ta metoda płatności wiąże się z wyższą opłatę za realizację zamówienia, która nie występuje w przypadki innych opłat.
- przelew elektroniczny - najbardziej wygodny i bezpieczny sposób dokonania wpłaty za pośrednictwem Internetu. W naszym sklepie wykorzystujemy system płatności Przelewy24, do którego zostaniesz przekierowany w celu dokonania płatności. Cały proces odbywa się szybko i bezpiecznie – wybierasz swój bank i dokonujesz opłatę
- BLIK na telefon
przelewy na telefon BLIK - nie pobierają dodatkowych opłat za wykonanie przelewu.
Jak wykonac przelew na telefon: W każdym banku wygląda to nieco inaczej jednak jest to wszystko do siebie zbliżone. Przykładowo w ING wygląda to następująco:
PRZELEWY -> PRZELEW BLIK NA TELEFON -> należy uzupełnić dane, wykonać przelew i gotowe
nr tel do płatności BLIK : 796 404 472
Zamówienia opłacone lub płatne przy odbiorze złożone do godziny 11:00
wysyłamy jeszcze tego samego dnia
Pomyliłeś się i wybrałeś złą formę płatności? - napisz do nas email gryzoniowysklep@interia.pl